vertegenwoordiger van Bustin in de docket

Submitted by Guest (not verified) on Wed, 10/31/2012 - 07:56

Een rechtszaak en documenten die zijn ingediend in een zaak tegen clothier Abercrombie & Fitch legt de details van nauwgezette instructies CEO Michael Jeffries 'voor degenen die Hem te dienen op het eigen bedrijf jet, waaronder goed geschoren, boxer-geklede modellen het dragen van kleur-specifieke handschoenen , een Phil Collins lied spelen tijdens de aanhouding en specifieke zitplaatsen voor zijn honden.

Abercrombie goedkoop ,De details werden onthuld in een zaak aangespannen bij de federale rechtbank in Philadelphia door corporate jet piloot Michael Stephen Bustin, 55, die beweert dat hij werd ontslagen in december 2009 vanwege zijn leeftijd. In het geval Jeffries, 68, wordt beschuldigd van leeftijdsdiscriminatie.

Abercrombie online kopen ,De aanklacht tegen de Abercrombie & Fitch en verkregen door ABC News dat de vennootschap Bustin de werkgelegenheid beëindigd "met de uitdrukkelijke bedoeling van het huren van jongere piloten die meer waren in overeenstemming met de corporate verweerder beeld ... met een 'jeugdig, all-American benadrukt stijl. '"Het pak zegt dat een 47-pagina "vliegtuigen normen" gebruiksaanwijzing staat dat de mannelijke bemanningsleden aan boord van Gulfstream van het bedrijf G550 straal mag A & F polo shirts, boxer briefs, flip-flops en een "spritz" van de A & F cologne dragen, Bloomberg News meldde .Als passagiers aan boord van het vliegtuig voor de heen-en terugvlucht, de 1985 Phil Collins hit "Take Me Home" moet worden doorgesluisd via de cabine PA, volgens de handleiding, en de uitvoerende de drie honden - genoemd als Ruby, Trouble en Sammy - was specifieke stoelen op basis waarvan reisde, volgens de handleiding, Bloomberg.

Abercrombie online ,De regels voor het serveren van Jeffries tevens te vermelden dat het personeel moet zwarte handschoenen te dragen bij het hanteren van bestek en witte handschoenen voor het instellen van de tafel.

Abercrombie goedkoop , Leden van het cockpitpersoneel worden ook verbannen uit het dragen van jassen, tenzij de temperatuur lager wordt dan 50 graden, volgens Bloomberg.

Abercrombie and fitch online kopen ,Luchtvaartmaatschappij bemanning moet "niet bloot de wc-papier en niet vouw het einde plein," volgens de handleiding, en "wanneer [passagiers] een verzoek in te dienen, antwoorden door te zeggen 'geen probleem.' Dit moet worden gebruikt in plaats van zinnen als, 'Tuurlijk', of 'Wacht even,' "Bloomberg News meldde.Piloten op prive-jets van het bedrijf zijn niet in dienst van Abercrombie & Fitch en cabinepersoneel worden geleverd door een modellenbureau. Bustin was in dienst van verschillende bedrijven die werden uitbesteed door A & F, aldus de klacht.De rechtszaak citeert ook een 2006 Salon.com interview met Jeffries, waar hij verklaarde dat het bedrijf "go [es] na de aantrekkelijke all-American jongen ... veel mensen niet thuishoren in onze kleren en ze kunnen niet horen, "samen met een Time interview waar Jeffries stelt dat hij graag in te huren medewerkers zo jong als de college-leeftijd klanten die hij probeert aan te trekken.Jeffries ook vaak gemaakt "kleinerende of uitsluitende opmerkingen over oudere mensen," de klacht staten.

Abercrombie ,Gesprekken door ABC News naar Abercrombie & Fitch's General Counsel Ronald A. "Rocky" Robins, Jr en de advocaat die als vertegenwoordiger van Bustin in de docket rapport werden niet beantwoord.Hoewel de rechtszaak werd ingediend in 2010, documenten ingediend sinds zijn gemarkeerd nauwgezette controle Jeffries 'op het personeel van zijn New Albany, Ohio gevestigde bedrijf.Vorige week, kassiers bij Abercrombie & Fitch, een petitie gestart met de arbeidsmarkt groep Retail actie op Change.org te verzoeken om beëindiging van "onregelmatige planning" en "misbruik op afroep verschuivingen" dat werknemers laat wachten bij de telefoon voor het werk dat soms komt niet.De details van de zaak komen ook op een moment dat de omzet van het bedrijf waarvan de marketing pronkt jeugd en schoonheid met schaars geklede modellen onderuit zakken. Na meer dan een decennium van voortdurende groei, sinds 2008 omzet van het bedrijf is uitgegleden, en in zijn twee voorgaande kwartalen, daalde 2,5 procent. De retailer kondigde deze zomer dat het zal sluiter 180 locaties in de VS tot 2015.De verkoop malaise kan een symptoom zijn van de behoefte van de retailer voor een beeld rebranding na een succesvolle 13-jarige run zijn, volgens retail analist Jennifer Zwart. In haar tweede kwartaal analyse van de retailer, merkt ze op dat de uittredende van slecht presterende winkels in combinatie met betere kostenbeheersing zal verbeteren winst."Mike [Jeffries] is een zeer getalenteerde handelaar, maar ik voel me als de winkels - het hele donkere omgeving - het is gewoon niet cool in de VS niet meer," vertelde ze ABC News. "Ik denk dat ze het kon omdraaien, voor zover ze verkleinen tot productieve winkels in productieve winkelcentra, terwijl tegelijkertijd het veranderen van de goederen naar meer mode te injecteren, zodat het ziet er niet zo veel het zelfde."Black zei in haar rapport dat ze denkt dat het merk zou kunnen worden klaar voor een comeback in de kritische vakantie seizoen en de rest van 2013.In 2008, A & F vernieuwd Jeffries 'arbeidsovereenkomst tot februari 2014.

Add new comment

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Copyright (©) 2007-2019 Urdu Articles. All rights reserved.
Developed By Solaxim Web Hosting and Development Services
Affiliates: Urdu Books | Urdu Poetry | Shahzad Qais | Urdu Jokes One Urdu| Popular Searches | XML Sitemap Partners: UrduKit | Urdu Public Library

Urdu Articles Is One Of The Largest Collection Of Urdu Articles On Different Topics. You can read articles on topics like parenting, relationship, politics, How to do Things, Shopping Reviews, Life Style, Cooking, Health and Fitness, Islam and Spirituality... You can also submit your articles to get free publicity and fame on your published work. Keep Smiling......