1888 ontwierp hij de Damier Canvas patroon

Submitted by Guest (not verified) on Tue, 10/23/2012 - 10:18

Legendarische stijl gebouwd pand van Louis Vuitton werd opgericht in 1854.

Louis vuitton tassen sale , Louis Vuitton kreeg zijn reputatie in het creëren van bagage.

Louis vuitton tassen , Dat is waarom hij een stam-maker naar de Napoleon III vrouw.Voor vrij een handvol jaren Louis Vuitton bestudeerde de echte basis van de zo aangeduid als tour-vriendelijke handbagage.

Louis vuitton tassen online , Toen besloot hij die stijl te deconstrueren.

Vintage louis vuitton tassen , Hij ontwierp heel lichte stammen met behulp van een vlakke ondergrond gemaakt van fantastische luchtdichte zeildoek.

Louis vuitton laptop tas , Zijn omstandigheden kon gewoon stapelen en hadden absoluut een zeer eenvoudige opslag.Binnen deze manier van Louis Vuitton ontwierp een goede reistas.

Louis vuitton tassen kopen , De Louis Vuitton Fashion Residence is ontwikkeld in een enorme Parijs toen zijn eerste winkel werd geopend. Hij produceerde uiterst koffers, etuis, dozen gepresenteerd voor hoeden, verschillende luxe bagage voor de reizigers.Dan Louis Vuitton werd bekend als ontwerper en tal van andere geval makers probeerden te imiteren Louis Vuittons manier. In 1867 was er de wereldtentoonstelling in Parijs. Louis Vuitton wilde de huidige duplicatie van zijn verschijnen te staken. Dat is waarom in 1876 de Trianon stijl ontwikkeld tot licht beige en bruine strepen.Vanaf het jaar van 1885, de ontwerper toch opende zijn eerste divisie winkel in Londen. Tegen het jaar van 1888 ontwierp hij de Damier Canvas patroon met gedeponeerd handelsmerk handtekening. Onmiddellijk na Louiss dood in 1892 de gehele stijl huizen beheer effectief doorgegeven aan zijn zoon Georges Vuitton.Georges was bereid om het bedrijf om te zetten in een bekende onderneming die de laatste tijd toonde haar uitvindingen in de Chicago Fair in 1893. Binnen 3 jaar de mode residentie creëerde de handtekening Monogram Canvas en had de wereldwijde patenten op. De grafische symbolen werden ernstig volgens de uitstaande trend om gebruik te maken van de grote Japanse en verfijnde Oosterse motieven.Later op de ontwerper bezocht een aantal grote steden in de Verenigde Staten en hij verkocht Vuitton goederen daar. In 1901 Louis Vuitton stijl huis lanceerde het ideale Steamer Bag iets stuk van handtas in Vuitton bagage stammen.In 1913 's werelds grootste reis-goederen van Louis Vuitton winkel werd geopend op de Champs-Elysees. In 1932 het modehuis ontwikkelde de tas voor wijn handelaren om de flessen te vervoeren. Even later Speedy tas werd geproduceerd. Direct na Georges dood in 1936 zijn zoon, Gaston-Louis Vuitton, heerste over de provider en draaide de hele onderneming in een bekend intercontinentale merk, de invoering van een spectaculair portemonnees en goed portefeuilles, vrouwen tassen. Het was in 1966, toen de Papillon is gemaakt. In 1989 Louis Vuitton al geopereerd 130 winkels.In 1997 Marc Jacobs, een gloednieuwe York ontwerper, stelde winstgevende kleding online business en begon samen te werken met Stephen Sprouse en Takashi Murakami. Nu de kostbare stijl organisatie presenteert prêt-à-porter horloges, mooie sieraden, huis en willen-waardig zakken. In 1999 heeft de modehuizen eerste buitengewone prêt-à-porter lijn van outfit verscheen.De Louis Vuitton merk is bekend over de hele wereld. Vuitton goederen wordt meestal opgemerkt in Louis Vuitton boetieks, geconcentreerd in hoogwaardige aankoop van wijken als binnen rijke afdeling verkooppunten.

Add new comment

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Copyright (©) 2007-2019 Urdu Articles. All rights reserved.
Developed By Solaxim Web Hosting and Development Services
Affiliates: Urdu Books | Urdu Poetry | Shahzad Qais | Urdu Jokes One Urdu| Popular Searches | XML Sitemap Partners: UrduKit | Urdu Public Library

Urdu Articles Is One Of The Largest Collection Of Urdu Articles On Different Topics. You can read articles on topics like parenting, relationship, politics, How to do Things, Shopping Reviews, Life Style, Cooking, Health and Fitness, Islam and Spirituality... You can also submit your articles to get free publicity and fame on your published work. Keep Smiling......